Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз да пиша ли.
    Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
      Аз да пиша ли.
      Пиши, защо да не пишеш?
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• На бензин извън градско при скорост 150, 10/100,газ при същата скорост 12/100. Максималния извън градски който съм постигал е 17 при скорост 180-230.Да не реве някои максималния разход е в Германия.Градско си ми перка 18 бензин 20 газ без издевателства.
        Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• В Събота едно кръгче Добрич-Варна-Добрич в яката мъгла ми изгори около 40 лева бензин.Но 75% от времето карах на 3та-4та...
          Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
          Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
          Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Comment

• 12 софийско, газ. От празно до празно съм засичал - не знам дали има значение.
            '98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
            '05 Audi A6 4.2i

Comment

• Първоначално публикувано от Subsense Покажи съобщение
              В Събота едно кръгче Добрич-Варна-Добрич в яката мъгла ми изгори около 40 лева бензин.Но 75% от времето карах на 3та-4та...
              И кво? Похвали се, че си имал 40 излишни лева ли? Яко...
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                И кво? Похвали се, че си имал 40 излишни лева ли? Яко...
                Точно обратното ...
                Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
                Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
                Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Comment

• Първоначално публикувано от Subsense Покажи съобщение
                  Точно обратното ...
                  Тогaвa бих кaзъл нa теб и горният колегa:
                  - Колеги, нaпрaвете си диaгностики нa колите!!!
                  хaхaхa ))

Comment

• Градско София, 538 км доляни 33.5л нафтичка=6.2/100 засечено от преливане на резервуара до преливане, мерителни съдове.... шишета от пепси 2.5 литра. Колата е АР 156 СПОРТВАГОН 1.9 ЖТД 105 КС 2000г

Comment

• От Англия от БГ ми даде лятото около 7-7.5 при 120-130, в Германия при 180-200 над 11-12. Градско 12-13 безнин. Колата е 156 Селеспийд Велоче Фейслифт.

Comment

• Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
                        Тогaвa бих кaзъл нa теб и горният колегa:
                        - Колеги, нaпрaвете си диaгностики нa колите!!!
                        хaхaхa ))
                        Каква диагностика.......единият от тях кара 3.0 В6...5/100 ли, искаш да му харчи)
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от nexs7910 Покажи съобщение
                          Градско София, 538 км доляни 33.5л нафтичка=6.2/100 засечено от преливане на резервуара до преливане, мерителни съдове.... шишета от пепси 2.5 литра. Колата е АР 156 СПОРТВАГОН 1.9 ЖТД 105 КС 2000г
                          Малко нереално ми звучи за София. Със същия мотор съм пък на мен ми дава над тези стойности, да не говорим за задръстванията...може пък на мен 17" ката да ми тежи...
                          Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
                            Малко нереално ми звучи за София. Със същия мотор съм пък на мен ми дава над тези стойности, да не говорим за задръстванията...може пък на мен 17" ката да ми тежи...
                            Колега, аз карам малко пенсионерски а и карам само сутрин и вечер че през деня съм на работа и по рядко попадам в задръствания

Comment

• Първоначално публикувано от nexs7910 Покажи съобщение
                              Колега, аз карам малко пенсионерски а и карам само сутрин и вечер че през деня съм на работа и по рядко попадам в задръствания
                              Еее така по бива вече...
                              Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

• Все повече ме изненадва тази кола

1115км София-Вилата-Работа и обратно - 53л - това за 1 седмица. + Разхождане по магазини + товарене с материали и 4 "човека" - пишман майстори.
                                Горката кола - отзад на всяка дупка/неравност удря на желязо но разход 4,75/100
                                ALFA 156 1.9JTD '98
                                ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Working...
                                X